Skip to main content
Știri moto

KTM Mobility – asistență rutieră GRATIS prin Mobility Service

By 2 martie 2023No Comments

ASISTENȚĂ RUTIERĂ GRATIS...

...pe viață

Serviciile oferite motocicliștilor au evoluat mult în ultima perioadă. Mulți importatori și dealeri includ acum servicii pentru garanție extinsă, prețuri speciale la asigurări sau asistență rutieră pentru clienții lor. În cazul ATH, asistența rutieră poate acoperi clientul brandurilor din portofoliu până la 8 ani.

ATH moto reamintește posesorilor de KTM, Husqvarna sau GasGas, achiziționate prin rețeaua de dealeri autorizați ATH Moto că serviciul de mobilitate oferit de KTM este GRATUIT și îi ajută în cazul în care au nevoie de reparații (pe loc sau tractare). Ai acces nelimitat la vasta rețea ARC Europe pentru a beneficia de asistență profesionistă oriunde, în țară sau în străinătate. De asemenea, în anumite condiții, KTM Mobility Service permite chiar înlocuirea vehiculului. Serviciul este disponibil și îl poți apela 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână, 365 de zile pe an.

Emilian Ștefan, Area Sales Manager ATH Moto:
KTM Mobility este un serviciu extrem de util care oferă avantaje importante clienților noștri încă de la preluarea brandurilor KTM, HUSQVARNA, GASGAS în România, adică de doi ani. Avantajele sunt multe, dar, evident, clienții trebuie să țină cont și de condițiile care sunt stipulate. Cel mai mare avantaj este că poți beneficia de ASISTENȚĂ RUTIERĂ GRATIS pe viață.
La fiecare servisare, la un dealer autorizat KTM, protecția gratuită se prelungește până la următoarea servisare, cu maximum 12 luni. Pe viață înseamnă maxim 60.000 km sau 8 ani, în funcție de care intervine prima – la modelele cu 1 cilindru – și maxim 80.000 km sau 8 ani, în funcție de care intervine prima – la modelele cu 2 cilindri. Asistența include și piese de schimb, depozitare, serviciu pentru chei, vehicul de înlocuire, dacă e cazul, cazare și multe altele. Clientul KTM trebuie să știe că este un serviciu serios și că există mereu cineva care îl va scoate din situații critice chiar și atunci când crede că este singur ”.

Serviciul de mobilitate este valabil pentru motocicletele achiziționate sau servisate în următoarele țări: Austria, Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția. Au acoperire motocicletele KTM cu o garanție de producător de 24 de luni, care sunt omologate exclusiv pentru utilizarea pe drumuri publice, iar beneficiarii serviciului pot fi proprietarul, motociclistul și pasagerul.

Poți apela KTM Mobility la numărul: +40 372 500 079

Pentru informații detaliate, accesează și www.ktm.com/mobilityservice