Skip to main content
Știri moto

Mii de motocicliști s-au bucurat anul acesta de „EFECTUL EICMA” la Milano

By 25 ianuarie 2023No Comments

1.370 de branduri moto

45 de țări reprezentate

Între 8 și 13 noiembrie, toți actorii importanți din lumea moto s-au reunit la Milano – unii cu stand propriu, alții pentru încheierea de parteneriate, unii pentru a testa motociclete, accesorii și echipamente, iar unii doar pentru a se bucura de câteva zile în care 6 pavilioane pline de motociclism le-au stat la dispoziție pentru aș-i petrece timpul așa cum le place lor mai mult.

Dacă nu ați fost la EICMA și vă întrebați dacă nu ar fi bună participarea voastră la expoziție în cazul în care sunteți implicați în businessul moto, este bine să știți că 38.747 de profesioniști din industrie au fost prezenți la eveniment (cu 35% mai mulți față de 2021).

În ceea ce privește presa, au fost 6.900 de persoane acreditate la eveniment (așadar, 6898 + 2 reprezentanți motoADN, România 😊). Au fost încadrați în această categorie jurnaliști, influenceri și profesioniști în comunicare.

Majoritatea marilor branduri moto au fost prezente la eveniment și toți s-au întrecut în lansări și noutăți. Componenta electrică a fost cu siguranță una dintre vedete, dar nici noutățile în materie de digitalizare și sisteme integrate nu au fost mai prejos.

În această ediție veți găsi prezentări ale unora dintre cele mai importante noutăți de la EICMA 2022.