Skip to main content
Știri moto

Modele noi de la CFMOTO, prezentate cu prilejul EICMA 2022

By 6 februarie 2023No Comments

Modele clasice...

...dar și noutăţi promiţătoare

Producătorul chinez de motociclete şi ATV-uri CFMOTO s-a remarcat încă din prima zi a Salonului Internațional de Motociclete EICMA, aducând pe scena din Milano noi modele, inclusiv NK-C22, modelul special 800MT SPORT R, prima motocicletă electrică Papio Nova, precum și noua platformă „CFMOTO RIDE”. De asemenea, în cadrul târgului au fost lansate şi noi modele care țin de sub-brandul electric ZEEHO: un nou concept numit Magnet, respectiv modelele AE8 și AE6.

NK-C22 – linii futuriste şi mişcări fluide

NK-C22 este un concept care are la bază platforma CFMOTO a motorului de 800cc şi care se remarcă, în primul rând, prin design-ul său modern. Întreaga motocicletă este acoperită cu fibră de carbon forjat, iar corpul său arcuit în spate și coada scurtă și înclinată îi oferă întregului vehicul un aspect compact. Liniile futuriste și poziția sportivă ale acestui model atrag cu siguranță atenția celor care vor să încerce noi motociclete.

Design-ul cuceritor nu este singurul punct forte al lui CFMOTO NK-C22. Nucleul atractivităţii sale este reprezentat, de fapt, de forţa din spatele caroseriei. Chinezii promit că motocicliștii vor simți performanțele lui NK-C22 nu doar la răsucirea accelerației, ci și în mișcările sale fluide și manevrabilitatea deosebită, datorată receptivităţii vehiculului la cele mai uşoare manevre. Evacuarea dublă, basculă mono-braț și jantele distinctive reflectă alura îndrăzneață și inovatoare a acestui modelul.

NK-C22 va fi produs începând cu anul 2023.

800MT SPORT R – pentru cei care merg dincolo de limite

Combinând motocicleta de curse CFMOTO MOTO3 cu modelul 800MT, rulând excelent atât pe pistă, cât şi pe şosea, noua 800MT Sport R este dedicată tuturor celor care doresc să își extindă mereu limitele și să conducă sportiv, cu precădere riderilor cărora le place să transforme aventura într-o experiență sportivă de înaltă performanță.

Totul a început cu bine-cunoscutul 800MT sport, o motocicletă multi-teren, destinată plimbărilor lungi, vederilor panoramice și aventurilor confortabile. Cu acest nou model, însă, CFMOTO a trecut de la Sport la Sport R şi de la manevrabilitate ușoară la performanțe ridicate.

Noul 800MT Sport R este echipat cu un ampatament remarcabil și anvelope sport, suspensii de top, dar şi frâne performante și componente de ultimă generaţie. Motocicleta promite un control maxim și călătorii confortabile, iar design-ul său personalizat – ce îi oferă un aspect unic și plin de personalitate – garantează, de asemenea, performanțe aerodinamice.