Skip to main content
Știri moto

NEO’s şi TRACER 9 GT+ de la Yamaha

By 6 februarie 2023No Comments

Fie un scuter electric...

...fie un sport tourer modern

Dacă şi tu vrei să descoperi noi soluţii eficiente de mobilitate urbană în 2023, nu căuta mai departe de scuterul electric NEO’s de la Yamaha. Însă dacă ai nevoie de o soluţie pentru călătorii cât mai îndepărtate, TRACER 9 GT+ s-ar putea să fie răspunsul de care ai nevoie.

Deplasare inteligentă în oraş cu scuterul NEO’s

Confortabil, agil și ușor de condus, Yamaha NEO’s de nouă generație este alimentat de o baterie litiu-ion și este propulsat de un motor electric montat pe butuc, care oferă o accelerație puternică și controlabilă, dar cu emisii zero și o deplasare foarte silențioasă. Mai mult, scuterul are un design atractiv, vine echipat cu cea mai recentă tehnologie și asigură o fiabilitate de primă clasă.

Simplu, elegant și ușor de utilizat, scuterul electric NEO’s are potențialul de a transforma modul în care trăiești și te deplasezi în oraș. Scuterul combină calitatea Yamaha cu costurile reduse de funcționare și multiplele beneficii ale puterii electrice. Pentru o eficiență maximă, NEO’s este echipat cu cea mai recentă generație de Yamaha Integrate Power Unit (YIPU), dotată cu un motor electric fără perii, răcit cu aer, amplasat în interiorul butucului roții spate. Designul compact al transmisiei directe elimină necesitatea angrenajelor sau a curelelor și asigură o funcționare lină, o accelerație puternică și o operare extrem de silențioasă.

NEO’s este echipat cu o singură baterie litiu-ion cu densitate ridicată, de 50,4 V/19,2 Ah, ce oferă o autonomie de 37 km* – iar autonomia poate fi extinsă prin achiziționarea unei a doua baterii opționale. Aflată sub scaunul dublu pentru acces ușor, bateria de 8 kg este proiectată pentru a menține un nivel ridicat de eficiență timp de 1000 cicluri/10.000 km, iar încărcarea poate fi efectuată cu bateriile montate pe scuter sau cu ele demontate. (*Testat în WMTC Clasa 1 în modul STD, baterie complet încărcată la o temperatură de 25 °C.)

Deoarece asigură o poziție de pilotare relaxată și verticală, scuterul electric NEO’s din noua generație este vehiculul ideal pentru persoane de toate vârstele, indiferent de greutate și experiență.

Alte avantaje ale scuterului includ: moduri de deplasare selectabile, funcționare ultra-silențioasă, conectivitate prin aplicația Yamaha MyRide, spațiu de depozitare pentru cască sub șa, instrumente LCD elegante și ușor de citit, sistem de pornire fără cheie Smart Key, dar şi iluminare completă cu LED-uri.