Skip to main content
Știri moto

Oferte de sărbători de la ATVRom

By 9 decembrie 2022No Comments

Între 9 și 11 decembrie

oferte speciale la motociclete și accesorii

Dacă ești fan powersports, campania lansată de ATVRom este pentru tine. Între 9 și 11 decembrie au oferte speciale la ATV-uri, SxS uri, motociclete, scutere, roadstere, accesorii și echipamente de protecție.

În atenția pasionaților de offroad: gama de vehicule 4×4 de teren ATV și Side-by-Side CFMOTO aduce reduceri substanțiale și cadouri bonus (casca de protecție, bullbar). Toate modelele au garanție 3 ani și sunt disponibile în leasing cu dobândă de la 1,99% la achiziția în rate.

Surprizele de sărbători se adresează și iubitorilor de motociclism, cu discounturi la o largă varietate de modele de la producători de renume: Kawasaki, CFMOTO, Aprilia, GASGAS, Husqvarna, KTM.

CFORCE 600S EPS EURO5 2021

Riderii de scutere beneficiază de reduceri de până la 7% la modelele Vespa, Aprilia, Piaggio și la scuterele electrice Silence.

De asemenea, ai ocazia să aduci în garaj, la un preț avantajos, un roadster de ultima oră Can-Am Spyder sau Ryker.

În plus, indiferent de sportul pe două sau patru roți pe care îl practici, găsești și echipamente de protecție la ATVRom – de la căști moto de stradă și îmbrăcăminte casual pentru rideri până la articole destinate pentru scena offroad și echipamente pentru mountain biking de la FOX, Shift, Airoh, Leatt, 100%, Alpinestars, CFMOTO. Accesoriile sunt și ele în promoție cu discounturi de până la 25%!

CFORCE 110