Skip to main content
MOTOsport

Podium pentru CFMOTO

By 16 mai 2022mai 18th, 2022No Comments

Locul al II-lea la clasa ATV A

Moneasa Extrem Crosscountry

În weekend a avut loc etapa a IV-a din Campionatul Național de Endurocross de la Moneasa.

Radu LUNGU, campion național în 2017, campion național cu ATH Racing și anii următori, în 2018 și 2019, urcă împreună cu CFMOTO acolo unde îi este locul, pe podium.

Radu LUNGU, reprezentând clubul ATH Racing Team România, multiplu campion al HUNT THE WOLF, cel mai cool și mai greu concurs de ATV din lume, urcă sâmbătă pe podium cu CFMOTO, câștigând locul al II-lea la clasa ATV A, în cadrul etapei a III-a a CNIR Moneasa Extrem Crosscountry.

ATV -ul s-a comportat foarte bine, din punctul meu de vedere, pe toată durata cursei. Setările făcute au dat roade, în special pe porțiunile plate cu denivelări, unde am scos timpi buni. A fost o cursă frumoasă, mai mult de viteză, dar și cu porțiuni tehnice în care CFMOTO a reușit să facă față, chiar dacă am forțat prea tare uneori. Suspensia a lucrat foarte bine, mai ales pe porțiunile cu denivelări, reușind să depășim Can-am și Polaris. Ne bucurăm mult pentru rezultat”, povestește Radu.

Echipa CFMOTO reușește să câștige și locul al III-lea al podiumului, Alin BERCEA completând cu un rezultat remarcabil și el. “A fost o cursă frumoasă, am întâmpinat ceva probleme imediat după start, dar am reușit să recuperez, terminând pe locul 3. Mulțumesc ATH Racing pentru toată susținerea”.

În primii 10, mai precis pe locul 8, se clasează și Nathi MOGA, tot din echipa CFMOTO: “ATV-ul s-a comportat bine, a fost un traseu foarte bine făcut, cu multe coborâri, urcări, diagonale. A fost un traseu și de viteză, acolo putând câștiga timp frumos. Din păcate pentru mine, am făcut și două pene, dar nu m-au oprit să ajung la finish și să mă clasez chiar în primii 8. Abia aștept următoarea cursă, dar pentru moment, pregătesc ATV-ul.