Skip to main content
Știri moto

revista motoADN – revistă gratuită a comunității moto

By 10 iulie 2020martie 23rd, 2022No Comments

Vești din lumea moto...

...acum și pe hârtie.

Împreună suntem o forță.

Revista motoADN – revistă a comunității moto din România.

motoADN a devenit un brand mai repede decât ne așteptam, ceea ce înseamnă că ne-am îndeplinit obiectivul de a transmite ideea că susținem și promovăm motociclismul ca fenomen care îți îmbogățește viața, exact așa cum îl simțim și îl trăim și noi.

Motociclismul se dezvoltă și în România, chiar sub ochii noștri – trecând de la nivelul de hobby, la cel de pasiune și ajungând acum să vorbim despre utilitatea sa. A trecut vremea în care era privit ca o activitate îmbrățișată de teribiliști și acum este văzut ca o soluție pentru mobilitatea urbană și pentru reducerea poluării.

Eu însumi am cunoscut fenomenul în toate stadiile lui – a apărut în viața mea ca un hobby care să mă ajute să trec peste perioade dificile, a devenit o pasiune și acum este un stil de viață pe care îl împart între plimbările cu prietenii pe motocicletă și drumurile zilnice parcurse prin oraș pe scuter.

Pasiunea pentru motociclism nu se trăiește individual. Se împarte cu prietenii iubitori și ei de mers pe două roti și se dezvoltă prin împărtășirea experiențelor și experienței.

Am reușit să coagulăm o forță în jurul motoADN, generată doar de oameni frumoși și pasionați de adevăratul motociclism. Cu ajutorul lor am reușit să implementăm Rabla MOTO – o premieră la nivel european – , am construit un canal de comunicare online pentru comunitatea moto care a crescut rapid în vizibilitate și grad de implicare. Proiectele noastre țin într-o formă sau alta de interesele motocicliștilor români.

Unu dintre proiecte debutează chiar acum și se află în fața voastră. Este vorba despre Revista motoADN, prima ediție a revistei dedicate comunității moto din România. Vrem ca această publicație să fie ceea ce nouă, ca motocicliști în primul rând, ne-ar plăcea să citim – informații utile, sugestii de trasee moto, noutăți din lumea moto din plan local, dar și european, detalii despre proiecte frumoase care susțin dezvoltarea motociclismului în România.

Revista motoADN a fost realizată cu un sprijin important din partea asociațiilor din cadrul FEMA – Federația Europeană a Asociațiilor de Motociclism, Federație din care facem parte din 2019. Experiența și know-how-ul lor ne ajută să construim acest produs editorial care ne dorim să reprezinte un vehicul de comunicare cu toți cei pasionați de motociclism în România.

Ne dorim să ne fiți aproape și să ne permiteți să vă însoțim în călătoria voastră în lumea motociclismului. Vă invităm să citiți revista motoADN în varianta online sau cea tipărită – Ambele sunt gratuite!

 

Răzvan PAVEL,

Președinte motoADN