Skip to main content
Știri moto

Trenduri pentru 2023 și noutățile SYM

By 7 februarie 2023No Comments

2023 vine cu o serie de modele noi...

...echipate cu motoare Euro 5

Anul 2022 care se apropie de final a fost unul plin de provocări pentru industria moto din Romania. A fost marcat de lipsa stocurilor, comenzi care au întârziat dar, în același timp, de un interes crescut pentru mijloace alternative de transport din partea celor care doresc mobilitate și nu mai vor să piardă timpul în trafic. Costul crescut al carburanților a jucat, de asemenea, un rol important în alegerea următorului vehicul și din ce în ce mai mulți oameni s-au îndreptat către un scuter sau o motocicletă de capacitate mică pentru a scădea costurile de deplasare. Nu trebuie să uitam nici de programul „Rabla Moto”, aprobat pentru prima dată de Ministerul Mediului în 2020, la inițiativă asociației motoADN, care în anul 2022 a avut o creștere de cel puțin 50% a scuterelor și motocicletelor cumpărate prin acest program.

Toate aceste schimbări aduc oportunități, dar și provocări jucătorilor de pe piață moto, iar SYM România este mai mult decât pregătit să răspundă cererii din ce în ce mai mari, dar și nevoilor diferite ale consumatorilor.

SYM ADX – scuterul aventurier

Pentru prima dată în gama SYM vom avea un scuter de aventură care poate merge pe drumurile accidentate la fel de ușor că pe șoseaua netedă. Nou SYM ADX vine echipat cu un motor de 125 cc, răcit pe lichid de 12.5 CP, ABS și TCS pentru siguranță sporită, Full LED, priză USB, și cel mai important un  rezervor de 15 L, cel mai mare din categoria scuterelor, pentru a te putea bucura de aventură fără grija alimentării.

JET 14 EVO – îmbunătățiri pentru cel mai bine vândut scuter SYM pe piața din România în 2022

Cel mai vândut și mai apreciat scuter de pe piața din România în decursului anului 2022, scuterul SYM JET 14,  va fi disponibil sub denumirea de JET 14 EVO într-o nouă versiune cu podea plată, platformă pentru picioare asemănătoare maxi-scuterelor, faruri noi Full LED cu o ținută nouă care îl face să arate super sportiv, spațiu de depozitare mai mare suficient pentru o cască integrală și bagaje suplimentare. Motorizarea va fi de 125 cc cu răcire pe lichid și 12.5 CP .