Skip to main content
Știri moto

Yamaha ne ține ocupați: ce evenimente au programat în România în primăvară

By 19 martie 2024aprilie 1st, 2024No Comments

România e pe poziție fruntașă la MT Tour!

Ce surprize a mai pregătit marca din Iwata?

România este în fața Italiei în calendarul MT Tour 2024

MT-Tour 2024 în șase orașe din România

Pentru prima dată, România ajunge să fie printre primele țări în care se organizează Yamaha MT Tour. Mai precis, evenimentul demarează în Portugalia, iar de acolo caravana vine tocmai la noi.

Ediția 2024 a Yamaha MT Tour va ajunge în șase orașe din România, mai multe ca anul trecut. Balul e deschis de Timișoara, pe 1 Aprilie 2024.

Urmează Brașov pe 3 aprilie, iar București are la dispoziție 6 și 7 aprilie, fiind mai mulți participanți implicați aici.

Yamaha MT Tour se derulează la Constanța pe 9 aprilie 2024, iar caravana merge la Iași pe 11 aprilie. Ediția din acest an se închide la Cluj, pe 13 și 14 aprilie 2024.

Pentru moment, nu este disponibilă o listă cu toate modelele disponibile în MT-Tour 2024, dar știm că au sigur modelul MT-09 în varianta 2024. Nu este clar dacă îl vedem și în varianta SP, dar vom afla abia la momentul respectiv.

Dacă sunteți interesați să cumpărați un model Yamaha MT, aveți permisul de conducere pentru categoria potrivită și echipament moto (criterii obligatorii, desigur), este o ocazie excelentă să îl conduceți pe un drum public în cadrul caravanei dedicate.

Dacă totuși nu puteți participa, va trebui să contactați cel mai apropiat dealer Yamaha pentru a afla când puteți programa un test drive, dar e indicat să faceți întâi o vizită în showroom și să stabiliți asta cu un consultant de vânzări după ce ”probați” o motocicletă de acolo.

Folosind acest calendar te poți înscrie la evenimentul Yamaha MT Tour 2024 din orașul pe care îl alegi.

Unde mai ne putem întâlni cu produsele Yamaha în această primăvară?

Până la MT-Tour 2024, Yamaha o să aducă o bună parte din gama sa destinată sporturilor acvatice la SNIB, adică Salonul Nautic Internațional București.

Evenimentul se desfășoară în perioada 29.03 – 31.03 și va aduce în fața celor prezenți atât o porție consistentă de modele din gama marine de la Yamaha, cât și ATV-uri.

Dacă vreți să primiți informații la cald despre gama de motoare de barcă de la Yamaha, dar și despre bărcile gonflabile Buster echipate cu motoare de la acest producător, SNIB 2024 este un moment bun să faceți asta.

Totodată, Yamaha va aduce gama Jobe de vestimentație pentru sporturi acvatice, de la veste de salvare până la echipament de SUP. Nu lipsesc modelele Waverunner, dar și o parte din portofoliul de ATV de la Yamaha. Pasionații de aventură în afara asfaltului au ce să vadă la acest eveniment, asta e clar.

Yamaha Scooter Event 2024

Tot în primăvara acestui an, Yamaha va organiza echivalentul scuteristic al lui MT-Tour, descris sub numele de Scooter Event. Acesta este programat să aibă loc după Sărbătorile de Paște, adică în luna Mai, iar showroom-urile care găzduiesc MT-Tour în ediția 2024 vor avea și eveniment dedicat scuterelor.

Cu alte cuvinte, momentul optim să verificați cum v-ar sta pe un scuter de la Yamaha și să îl și încercați în trafic deschis.

Pe scurt

Practic, ai trei ocazii diferite să iei contact cu produsele Yamaha în această primăvară și asta fără să includă o eventuală vizită într-un showroom. Cea din urmă o poți face când ești mai hotărât ce produs vrei sau dacă nu îți place agitația unui eveniment cu public.