Skip to main content
Review

Ce îţi oferă noul scuter SYM JET X?

By 23 iunie 2022No Comments

Design exclusivist

pentru o mobilitate excelentă

Printre noile scutere lansate anul trecut la SYM se numără şi SYM JET X – un model care îmbină funcţionalităţile pe două roţi de care ai nevoie în oraş cu cele care îţi asigură şi o bună experienţă de condus la drum lung.       

SYM JET X Scuterul perfect pentru traficul urban

În anul 2021, odată cu trecerea la noul standard de poluare E5, la SYM s-au lansat şase modele complet noi de scutere, în timp ce multe altele au primit face-lift-uri. Una dintre noutăţile sezonului a fost reprezentată de scuterul SYM JET X.

Acesta vine cu un design exclusivist, cu forme ascuțite, care se remarcă imediat printre celelalte scutere din trafic.

Mersul în oraș este o plăcere, datorită dimensiunilor reduse ce îți permit să te strecori printre mașini la semafor – SYM JET X are o lăţime de doar 760 mm.

Plecarea este rapidă, datorită motorului de 12.5 CP, răcit cu lichid, suficient de puternic cât să te mențină în fața coloanei de mașini.

Specificații și date tehnice SYM JET X

Suspensia promptă, susţinută de sistemul ABS, absorbe toate provocările de pe stradă, aceasta fiind completată de sistemul de frânare cu disc de 260 mm faţă, 220 mm spate care asigură o oprire eficientă. Roțile mari de 14’’ te duc cu gândul mai degrabă la un maxi-scuter și, de asemenea, îţi aduc un plus de siguranță.

SYM JET X primește sistem de iluminare Full LED, cu un panou de instrumente LCD, complet digital, ce îți oferă toate informațiile de care ai nevoie și care se vede foarte bine indiferent de lumina soarelui, datorită reglării automate în funcție de intensitatea luminii.

Dacă uitai mereu unde ai pus cheia, de acum nu va mai fi cazul să îţi faci griji legat de acest aspect, pentru că există un sistem keyless de pornire a scuterului, sistem care deschide șaua și blochează ghidonul când parchezi.