Skip to main content
Review

Cum să fii motociclist casual cu un echipament SPIDI

By 3 august 2022No Comments

Motociclist...

...civil.

Deși sunt locuitori ai orașelor, navetiști și cetățeni de bază ai urbei, motociliștii par, întodeauna, niște vizitatori, niște veșnic trecători. O bună parte din responsabilitate pentru această situație o poartă echipamentul.

Aspectul de uniformă al echipamentelor de motocicletă și caracterul lor tehnic fac ca motociliștii să pară niște invadatori temporari ai orașului sau, poate, o categorie aparte a societății. Pe lângă aspectul social, echipamentul moto obișnuit este, de obicei, greoi, voluminos, poate mai gros decât ar fi necesar, inscripționat cu tot felul de detalii tehnice pe care doar un avizat le-ar înțelege, lucru care nu îl face practic în situații obișnuite de trai.

Te fac să pari, tot timpul, gata de plecare sau abia sosit din călătorie. Este foarte probabil ca cineva, la o terasă, să te întrebe unde te duci sau de unde vii, deși abia te-ai expediat de acasă cu destinația terasă. Soluția pentru “reintegrarea” motociclistului în societate pare să fie chiar anonimizarea statutului de motociclist, asociat cu călătoriile, aventura și adrenalina, prin vestimentație. Pentru asta, considerăm că un hanorac, o pereche de blugi și una de mănuși ușoare asigură discreție și sunt suficient pentru ca motociclistul să-și reia locul printre locuitori.

Iată-le!

Geacă Hoodie Armor H2OUT

Hoodie Armor H2OUT, o jachetă, soft-shell, wind-stopper, hanorac sau oricum ați dori să-i spunem, este o geacă moto minus percepția că este una. Și pentru că SPIDI se laudă că ține apa și frigul afară, ne-am hotărât, în toiul verii, să vedem dacă este adevărat. Pentru că la București nu am avut condiții neprielnice, am scos geaca din mediul ei urban și am dus-o, într-o zi ploioasă, la munte. Iată ce am aflat!

Citește continuarea