Skip to main content
Review

PREMIER Helmets – noutățile din colecția 2022

By 16 iunie 2022No Comments

Inovație și...

standarde înalte de siguranță

PREMIER este unul dintre cele mai noi branduri de căști moto de pe piața din România. Dacă nu ai reușit să le testezi încă, ai ocazia să începi direct cu colecția 2022, despre care îți spunem mai multe în continuare.

premier helmet hyper new design 0

HYPER Carbon full

Elementele constructive sunt îmbunătățite, pentru o mai bună ventilație. Este păstrată aripa spate funcțională – cu rol de a reduce turbulențele și vibrațiile. De asemenea, casca folosește în continuare un element aerodinamic important, şi anume plasarea căilor de evacuare a aerului din cască în zone de turbulențe. Acest lucru reduce turbulențele și face ca aerul din cască să circule cu viteză.

HYPER Color

Dacă vrei altceva decât carbon, PREMIER îți oferă casca Hyper în noi variante de culoare.
Căștile hyper sunt destinate motocicletelor de viteză. Astfel, decupajul inferior al căștii îți permite să iei o poziție aerodinamică perfectă.
Găsești în continuare modelele de succes ale anilor anteriori, așa că ai de unde alege

premier helmet hyper color

Premier DEVIL

premier helmet devil carbon

Modelul DEVIL vine și el cu variantă full carbon clasic negru, dar și cu variante ce au elemente de design colorate într-o singură culoare. În funcție de preferințe, motocicletă sau geacă, poți alege varianta perfectă pentru tine.

Pentru cei care preferă căștile viu colorate, PREMIER vine cu modelele DEVIL din seria GRAFIC. Aici ai elemente grafice cu 4 culori, ceea ce le face plăcute ochiului.

Premier EVOLUTIONE

Anul 2022 aduce o serie complet nouă de căști PREMIER – căștile EVOLUTIONE. Acestea sunt dedicate iubitorilor de touring. Confortabile și aerisite, au un sistem de ventilație care este eficient și la viteze reduse.

Căștile EVOLUTIONE vin în combinații de culori diferite – galben, roşu, gri, albastru sau portocaliu. Alegi combinația preferată.

PREMIER - căștile EVOLUTIONE