Skip to main content
Review

PREMIER – o variantă pe care vrei să o iei în calcul pentru viitoarea ta cască moto

By 16 martie 2022aprilie 7th, 2022No Comments

Premier este un producător de căști 100% italian

Aventura brandului Premier a început în 1956 în SUA ca producător de căști pentru rollerskatersi și skateboarderi. Din 1970 devine primul producător care oferă o linie completă de căști de motocicletă.

În 1982 toată producția se mută în Europa – în Țările de jos și în Italia. Așa începe poveste 100% europeană a brandului.

Calitatea și siguranța produselor le fac apreciate și mulți sportivi de top ai vremii aleg să folosească căștile Premier.

Despre calitate pot să spun că am fost și noi impresionați și sigur o să fiți și voi. De când deschizi cutia descoperi că ai primit mai mult decât o cască.

Ai primit în primul rând un pachet ambalat cu grijă. Casca moto este într-o folie protectoare de burete și așa este introdusă în sacul de transport. Nu este singura surpriză, pentru că în cutie mai găsești în plus față de vizorul transperant și un vizor negru de rezervă, pentru momentele în care vrei să te ”ascunzi” în spatele căștii.
Ambele vizoare sunt pinlock ready, motiv pentru care în cutie găsești și un pinlock. De asemenea, ai o serie de paduri ce pot fi așezate în interiorul căștii pentru a personaliza casca și a o adapta nevoilor tale specifice.

Am primit în redacție 7 modele de căști de la importatorul PREMIER în România – să le analizăm, să le testăm și să vă spunem ce părere avem.
Continuarea articolului se poate citi în Revista motoADN.