Skip to main content
Review

Quad Lock – cum te ajută și cum îți protejează telefonul

By 5 aprilie 2023No Comments

Blocare în două etape...

...simplu de montat și folosit

Tu ce suport de telefon alegi?

Când vine vorba de accesorii moto, unul dintre primele pe care și le iau motocicliștii este ceea ce numim generic ”suport de telefon”. Asta pentru că la primul drum te lovești de dilema ”și telefonul unde îl țin?”. Dacă ai nevoie de GPS și nu ai un sistem încorporat în bordul motocicletei, suportul devine vital. Și ca să fim sinceri, cel puțin prin oraș mulți prefer să folosească GPSul telefonului decât pe cel al motocicletei din nenumărate motive – comoditate, rapiditate etc.

Lucrurile nu sunt însă atât de simple cum par. Sunt multe tipuri de suport de telefon pentru ghidon sau pentru geanta de rezervor care mai rău fac decât să te ajute. De regulă vorbim de suporți ieftini, care nu țin cont de o mulțime de aspecte importante dacă vrei să ai acces la telefon dar sa nu ți-l distrugi după câteva drumuri.

Vibrațiile motorului, zdruncinăturile provocate de drumurile denivelate, ploaia, soarele – toate sunt elemente care pot afecta telefonul în timp. Un suport de telefon de la un brand consacrat poate costa destul de mult, însă merită toți banii dacă te gândești cât valorează telefonul tău.

Unul dintre producătorii consacrați pe această linie de accesorii este Quad Lock – brand ale cărui produse le găsiți disponibile la BikerMag.ro

Produsele Quad Lock au plecat din Melbourne (Australia) și, din 2011, fac nu doar suporturi de telefon, ci și huse, amortizoare de vibrații și adaptoare, fiabile și practice pentru cele mai diverse activități.

Quad Lock se bazează un sistem unic patentat ce utilizează un mecanism de blocare în două etape. Partea suportului care se montează pe motocicletă poate fi prinsă în diverse puncte ale ghidonului și „funcționează” conectându-se cu carcasa telefonul mobil. Sistemul este extrem de simplu de montat și de folosit, ceea ce a constituit un atu important în promovarea lui.

Produsele Quad Lock sunt realizate din materiale premium, cum ar fi oțelul inoxidabil și plasticul armat cu fibră de sticlă. Acestea le fac manevrabile și funcționale în cele mai diverse condiții.