Skip to main content
Review

SYM Symphony ST 125 – esența mobilității urbane

By 24 august 2022No Comments

Symphony ST 125...

...sau cum să te symți fericit în oraș

Noi, cei de la motoADN, purtăm, încă de la fondarea organizației, stindardul motociclurilor de capacitate mică pentru mobilitate urbană. Un reprezentant de la SYM al acestei categorii este cel pe care eu l-am folosit câteva zile pentru a vă spune câte ceva despre el: Symphony ST 125.

Noi, cei de la motoADN, purtăm, încă de la fondarea organizației, stindardul motociclurilor de capacitate mică pentru mobilitate urbană. Acestea sunt, încă, soluția optimă într-o lume nehotărâtă între motoarele electrice, cele cu hidrogen sau alte tehnologii experimentale care bat pasul pe loc, în timp ce mașina pe combustie tronează, ca un despot, de o sută de ani, peste dezastrul din orașe. Prețul mic, costurile infime de întreținere, consumul foarte mic de combustibil, excelent pentru buzunar, dar și pentru mediu, ușurința cu care acestea pot face șvaițer din orice oraș, precum și dimensiunile minuscule care le permit să ocupe o fracțiune dintr-un loc de parcare obișnuit sunt argumentele care ne-au determinat să milităm pentru folosirea scuterelor și motocicletelor de capacitate mică. Programul RABLA Moto pe care l-am inițiat și implementat, precum și propunerea inițiativei legislative 125B (dreptul de a conduce motocicluri de 125 cm3 cu categoria B) le-au fost dedicate. Din același motiv, am și decis să testăm și să vă recomandăm un scuter de 125 cm3.

Am ales pentru test un reprezentant al acestei categorii care se află pe la mijlocul spectrului de prețuri și, evident, de specificații, de la SYM.

Cine este SYM?

SYM (Sanyang Motor) este o companie taiwaneză care produce scutere și motociclete a căror calitate foarte bună este completată de prețuri avantajoase. SYM a umplut orașe din întreaga lume cu produsele sale fiabile și practice. Cine a petrecut vacanțe în Grecia știe că scuterele SYM sunt omniprezente acolo. Unul dintre cele mai populare scutere de la SYM este cel pe care eu l-am folosit câteva zile pentru a vă spune câte ceva despre el: Symphony ST 125.

Citește continuarea