Skip to main content
MOTOtravel

DA, este iar acel moment în care cauți….motoCADOURI

By 21 aprilie 2022mai 9th, 2022No Comments

De la calendare...

...la geci moto de ploaie

Am strâns mai jos câteva idei de motoCADOURI care să te ajute să ieși la lumină în acest sezon plin de beculețe, colinde și …stresul cumpărăturilor. Ține cont de faptul că motocicliștii sunt puțin morocănoși în sezonul acesta. Cât lumea numără zilele până la Crăciun, ei le numără pe cele de la ultima ieșire din sezon și pe cele până prin martie și rezultatul nu le prea place. Așa că ar fi drăguț din partea ta să îi bucuri cu un cadou potrivit.

  1. Motociclistul prevăzător – te bucuri că este așa și vrei să îl susții

Pentru toţi cei precauţi şi atenţi atât cu echipamentul, cât şi cu motocicleta lor, kit-urile de îngrijire, dar şi trusele de scule, accesoriile utile sau lacătele şi alarmele moto reprezintă, toate, potenţiale cadouri de care se vor bucura cu siguranţă.

Kit de îngrijire a echipamentului de piele Spidi LEATHER CARE

Preţ: 98 lei

shop.estbike.ro

  1. Motociclistul mereu certat cu temperaturile

Motocicliştii au şi ei sensibilităţile lor, mai ales că sunt nevoiţi să înfrunte, de fiecare dată, capriciile vremii, fie că vorbim de frigul începutului sau finalului de sezon sau de caniculă. Din fericire, tehnologia a avansat suficient de mult încât să permită şi celor certaţi cu frigul, cu căldura sau ploaia să se bucure de motocicleta lor în orice sezon. Pentru ei, nu vei da greş dacă alegi haine sau accesorii cu încălzire electrică sau cu sistem de răcorire sau, de ce nu, piese de echipament rezistente la ploaie sau la vânt.

Şosete cu încălzire electrică MACNA LAVA

Preţ: 585 lei

motoemotion.ro