Skip to main content
MOTOtravel

Motociclim în weekend la Vama Veche

By 27 mai 2020No Comments

Un pic de MOTOsperanță

la Vama Veche, pe soare și pe ploaie

Ne dezmorțim și motociclim responsabil, până la Vama Veche.

Respectăm reguli

Este joi seara, mă uit pe grupurile moto de whatsapp și primesc o invitație la o ieșire scurta de weekend. Știți cu toții aceste ieșiri – sunt cele care te relaxează și îți dau energie pentru următoarea săptămână.

Din păcate nu pot merge, dar îi voi urmări. Încerc să îi ajut cu starea vremii, nu că ar schimba cu ceva decizia dar sper să fie pregătiți. Sâmbătă se anunță o zi tocmai bună de motociclit cu câteva scurte reprize de ploaie, dar în zone restrânse.

S-au format deja 2 grupuri de câte 3-4 persoane. Se stabilește traseul și locația, ora de plecare. Parcă îi văd pe toți cum zâmbesc și își aranjează hainele pentru dimineață

Mișcare și relaxare

Deși poate nu pare, motociclismul de weekend se poate încadra ușor la sport și relaxare. Doar cei care au mers își aduc aminte de febra musculară pe care au avut-o la primele ieșiri din sezon, sau de somnul adanc de după o zi de mers cu moto, ca un semn al oboselii acumulate.

Visul de weekend al prietenilor din grupul moto este să facă miscare și să bea o apa, la pachet, pe malul mării. Se anunță un drum de 5 -6 ore cu ceva sanșe de ploaie, dar aici va ține de noroc.

Dimineața totul începe bine, este soare, se adună la locul stabilit si pleacă. Vor traversa Dunarea cu bacul, la Călărași. Până acolo se bucură de drum și de vremea frumoasă.

Soare și ploaie

Soare și nori … ce poți să îți dorești mai mult atunci cand mergi pe motocicletă ? Pare vremea perfectă de motociclit dar iata că apare și ploaia. Nu este iubita motociclistului, dar îți vezi de drum și te bucuri rezervat de zgomotul picaturilor de ploaie pe cască. Speri că nu-ți va aburi iarăși viziera, dar și atunci știi ce să faci.

Totul este o experiență și te bucuri să o trăiești de fiecare dată … iată un scurt film al acestei plimbări: