Skip to main content
MOTOtravel

motoNORD – România – Norvegia

By 7 aprilie 2022No Comments

MOTOtravel în Norvegia

motoNORD - România – Norvegia

Timp de 17 zile, prietenii motoADN Claudiu, Mihai, Cristina şi Florentina au străbătut mii de kilometri în călătoria lor cu destinaţia Norvegia, o ţară pe care mulți motocicliști vor să o viziteze măcar o dată în viață.

Cum a început totul? O motocicletă BMW GS și o Honda Africa Twin cu aceeaşi vârstă – din 2017, două concurente construite pentru aventură, conduse de doi prieteni, au plecat spre Nord, însoțite de o mașină.

De altfel, pentru cei doi rideri Mihai şi Claudiu, o expediţie anuală este deja o tradiţie, instaurată acum mai mulţi ani în faţa unui metru de bere.

Nota redacției: … constatăm din mesajele primite că toate poveștile frumoase din motoTRAVEL încep la o masă cu mâncare bună și un pahar de ceva bun. De reținut pentru planificarea următorului traseu.

Călătoria din acest an spre Norvegia, însă, s-a concretizat când, după mai multe discuţii care implicau trasee lungi, de peste 6000 km, s-a alăturat şi Florentina grupului. Florentina a strâns informaţii despre Norvegia în ultimii 2 ani, construind o bază de date despre locuri, drumuri, oraşe şi puncte de belvedere care trebuie vizitate, astfel că, împreună, au decis ca Atlantic Road, din Norvegia, să fie destinaţia finală a expediţiei. Hotărârea s-a luat într-un schimb scurt de replici: “Odată şi odată va trebui să mergem şi în Norvegia, nu-i aşa?”, “Mda, de ce nu acum?” , “Atunci, rămâne stabilit!”

Ce a însemnat fiecare zi din această aventură ne spun chiar ei, în continuare.