Skip to main content
Asociația pentru Dezvoltarea Națională a Motociclismului (motoADN) este o organizație nonprofit, care se adresează tuturor iubitorilor de vehicule pe 2 roți. motoADN reprezintă interesele membrilor săi, obiectivul său principal fiind urmărirea, promovarea și protejarea intereselor motocicliștilor din România, prin instrumentele și căile de care dispune.
Obiectivul nostru îl constituie dezvoltarea motociclismului în România, iar acest demers implică mai multe aspecte. Abordăm subiecte care țin de experiența vieții pe două roți – practici de zi cu zi, călătorii, activități ale comunității, cursuri de perfecționare – dar și de domeniul legislativ și de interesele motocicliștilor. Dezvoltăm proiecte de interes pentru comunitatea moto și despre ele puteți citi pe acest blog.
Ne dorim să fim o sursă de informare obiectivă de interes pentru orice motociclist interesat de activitatea din acest domeniu. Așadar, abordăm aspecte tehnice, dar nu uităm nici de poveștile frumoase. Ne adresăm atât celor care fac primii pași în lumea motociclismului, cât și pentru motocicliștii cu ștate vechi. Fiecare va găsi în articolele motoADN informații care să îl intereseze. Vom încerca să vă punem în mod constant la dispoziție noile știri moto, dar sa revenim și cu articole inedite despre comunitatea motociclistilor din România și nu numai.